Wij zijn met 5 nakomelingen van het Primavera nest naar de Raduno van de Cane Corso Club Nederland geweest. Dit was op 02-05-2015. Er waren 2 teefjes bij, dit waren Primavera Aniela Luna Grande Sogno (Luna) en Primavera Amora Grande Sogno (Tosca). Ook waren er 3 reutjes bij, dit waren Primavera Alano Grande Sogno (Joop), Primavera Armino Grande Sogno (Bick) en Primavera Arrigo Grande Sogno (Spike). Alle 5 hadden ze het super goed gedaan. Als eerste moesten de reuen. Ik moest met alle 2 de ring in, tja dat ging natuurlijk niet lukken. Ik had met de eigenaar van Spike afgesproken dat ik Spike voorbreng als hij bij de keurmeester moest staan, verder had ik Bick in mijn hand. Dit zijn de reuen in de jeugdklasse.

Bick, Joop en Spike hadden het super gedaan in de ring. Er stonden 18 jeugdreuen in de ring, dat waren er erg veel. Joop en Spike werden er jammer genoeg niet uitgekozen, Bick mocht bij de laatste 6 blijven staan. Daarna moesten we met de laatste 6 nog een aantal rondjes lopen, jammer genoeg moest daarna Bick ook de ring verlaten. Maar niet te min, ik was mega trots op deze kinders. Er waren er toch twee die nog nooit in de ring hadden gelopen. Joop en Spike hadden een Zeer Goed gekregen, maar ook met een heel mooi rapport. Bick had een Uitmuntend, ook hij had een mega mooi rapport. Hier de rapportjes.

Daarna kregen de jeugdklasse van de teefjes. Luna en Tosca hadden het ook super goed gedaan. Er deden 10 jeugd teven mee. Hier de foto’s van de teven.

In deze rubriek werden Luna en Tosca uitgekozen bij de laatste 4. En toen werdt het spannend, na vele rondjes gelopen te hebben moesten we ze nog een keer neerzetten. De keurmeester kwam nog een keer naar de teven kijken. Daarna weer een ronde lopen, toen ging de keurmeester de teven plaatsen. Tosca werdt 1e en Luna werdt 3e!! Yehhhh…… hoe trots kun je zijn als fokker! Ik was mega trots in ieder geval. Hier de foto’s van deze kanjers.

Ook deze dames hadden allebei een super mooi rapport. Hieronder de keurrapportjes.

Na alle rubrieken, hadden we ook nog een fokkersklasse. Hier had ik onze kennel ook ingeschreven. Jammer genoeg deden we met 4 honden mee, in plaats van de 5 die ingeschreven hadden in de andere klasse. Joop, Tosca, Spike en Luna deden met de fokkersklasse mee, Bick ging jammer genoeg met zijn baasjes mee naar huis. Er deden 4 fokkers groepen mee, wij kwamen op een mooie 3e plaats te staan. Ook hier was ik weer mega trots. Hieronder het resultaat.

3e plaats fokkersklasse

3e plaats fokkersklasse

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden een geweldige, zonnige dag gehad. Met zeer goede resultaten! Op naar de volgende Raduno!!! Hopen dat we dan weer zo’n mooie opkomst hebben. De baasjes van Spike, Joop, Tosca en Bick wil ik van harte bedanken voor het mee doen van deze geweldige dag! En jullie mogen mega trots zijn op jullie kinders, ik ben in ieder geval trots op mijn kinders, maar ook op hun baasjes!!!