Ons Liborio (vrijheid) is geboren op 18-04-2015. Er zijn 6 puppy’s geboren. 3 reutjes en 3 teefjes. 2 blauwe (gestroomde) teefjes, 1 blauw (gestroomd) reutje, 1 zwart gestroomd teefje en 2 zwart gestroomde reutjes. De bevalling is heel erg goed gegaan. Marana heeft super goed haar best gedaan en is een geweldig moedertje.De eerste pup is om 2.56uur geboren dit was een blauw teefje en woog 500gr. , de tweede pup is om 3.03uur geboren, dat was ook een blauw teefje van 460gr. , de derde was om 3.54uur geboren en was een donker gestroomd teefje, dit teefje woog 480gr. Na deze knappe teefjes werden de reutjes geboren, de eerste om 5.05uur, het was een blauw reutje van 520gr, de tweede reu werd om 5.15uur geboren en was donker gestroomd dit reutje woog 420gr, de derde en laatste pup was om 6.03uur geboren en was ook een donker gestroomd reutje en woog 490gr. Ze is heel erg beschermend naar haar pups, de andere mogen wel kijken maar aankomen niet..haha. En terecht, het zijn haar knappe kindjes. Hier onder de pups.

De teefjes,

De reutjes,

Puppy’s 1 week oud,

Hieronder zijn de pups 11 dagen oud, en de nageltjes zijn hier ook voor de eerste keer geknipt.

De teefjes,

De reutjes,

De gewichtjes van deze knappe pups zijn op dit moment: blauwe teefje ( paarse bandje) 1340gr, blauwe teefje ( roze bloem bandje) 1560gr, zwart gestroomd teefje (paarse bloem bandje) 1490gr, blauwe reutje ( blauwe bandje) 1560gr, zwart gestroomd reutje ( rood bandje) 1360gr, zwart gestroomd reutje ( zwart bandje) 1480gr. Ik ben super trots op dit nest! Ze doen het allemaal geweldig goed. Op 3 mei waren de pups 14dagen oud. Deze dag hebben ze al een keer van de vlees mousse mogen proeven. 4 van de 6 puppen vonden het heerlijk! 2 moesten er nog even aan wennen..hihi.

Teefjes:

Reutjes:

Hier zijn de pups 17 dagen oud.

De teefjes:

De reutjes:

Op 11 mei zijn de pups heerlijk van het zonnetje gaan genieten. Ik had een ren neergezet en een lekker dekentje erin gelegd. In het begin vonden ze het een beetje spannend. Maar na een enkele minuutjes begonnen ze toch wat losser te worden. Wat leuk om te zien dat ze de hele ren gingen verkennen. Ook ons buurmeisje Jill was gezellig komen knuffelen, de pups waren heerlijk actief en waren ook nergens bang van. Dat is zo fijn om te zien dat ze heerlijk vrij zijn. Ik had er ook een bak met vleesmousse neergezet, 2 pups waren even komen kijken, en hadden ook wat gegeten. De rest was druk bezig met de boel te verkennen, die hadden geen honger. Ze waren deze dag 23 dagen oud. Na het verkennen zijn ze heerlijk gaan slapen, ze zijn ongeveer 3 uurtjes buiten in de frisse lucht geweest.

De pups zijn op dit moment 4 weken oud. Ze doen het heel erg goed. De gewichten van de pups zijn op dit moment: Teefje paarse bandje 2930gr, Teefje roze bandje 3190gr, Teefje zwart/wit bandje2950gr, Reutje blauwe bandje 3560gr, Reutje rood bandje 3000gr, Reutje zwart bandje 3230gr. Ook zijn vandaag voor de 2e keer de nageltjes geknipt en hebben ze een worm kuur gehad. Hieronder de foto’s:

De pups alweer 5 weken oud. In deze week hebben wij een fotosessie laten maken van deze knapperds! Deze foto sessie is genomen door Nathalie van Heeswijk. Zij doet dat zo goed, en maakt geweldige foto’s. Hier een paar foto’s van de sessie.

De  pups alweer 6 weken oud. Wat gaat de tijd toch snel. Nu worden ze leuk, ze beginnen je te kennen, horen je stem en reageren daar op. Echt een super mooie tijd. Ook zijn de pups in deze tijd voor de eerste keer geënt en gecontroleerd op gezondheid. De dierenarts was heel dik tevreden, alles goed gezond en vrolijk. Wat wil je als fokker nog meer!!

de dames!

de heren!

Nu de knapperds bij Dierenarts Jaques Jenneskes.

De pups 7,5 week oud. Heerlijk voor de eerste keer de wijde wereld in. Ze zijn heerlijk met z’n allen gaan spelen op het gras, dit is bij ons tegenover op het terrein van het kinderdagverblijf.

En dan breekt de tijd alweer aan dat je afscheidt moet nemen van deze lieverds. De eerste die vertrok op 12-06-2015 was Belina. Zij is bij Fam. Roeffen  gaan wonen. Zij zal naar de roepnaam Nala gaan luisteren.

De tweede pup was Bionda die ons nest ging verlaten. Zij is vertrokken op 13-06-2015 naar het verre Friesland. Zij is bij de Familie van Maren komen wonen. Zij zal naar de roepnaam Liz gaan luisteren.

Deze zelfde dag ging ook Benigno verhuizen. Dit heerlijk ventje krijgt er een cane corso broertje Joep bij.  Benigno heeft zijn warme nestje bij Familie Gielens gevonden. Hij zal naar de roepnaam Lio gaan luisteren.

De vierde pup is vertrokken op 22-06-2015. Hij gaat heel veel aandacht krijgen van P. van Roy. Brando gaat de roepnaam Harrie krijgen. Deze naam past ook helemaal bij deze pup, het was ook een Harrie….hihi.

De vijfde pup Biagio  heeft het nest verlaten op 26-06-2015. Deze knapperd krijgt er 2 hondenvriendjes bij, hij zal hier ook veel plezier mee gaan maken. Biagio blijft deze naam ook houden als roepnaam. Deze lieverd heeft zijn warm nestje gevonden bij de Familie van Mierlo.

De pup Bellini is na een heel naar verhaal gelukkig goed terecht gekomen. Zij werdt op 10-07-2015 opgehaald door een heel lief, en warm gezin. Bellini is bij Michiel  Smulders en Jennifer Requier komen wonen. In 2 weken tijd had ze al 3 huis veranderingen ondergaan. Maar nu weet ik heel zeker, dat ze GEEN beter nestje had kunnen vinden. Bellini heeft als roepnaam Lexi gekregen!  Wij hebben hele goede afspraken met elkaar gemaakt, die we zeker gaan na komen. Michiel en Jennifer weten welke dat zijn…

Alle nieuwe eigenaren van deze knappe puppy’s “HEEL VEEL GELUK, PLEZIER EN GEZONDHEID!!!”.