Hallo,
Mijn naam is Wendy Anadiotis. Ik ben gelukkig  getrouwd met Taki Anadiotis, en ben een trotste moeder van een gezonde zoon. Zijn naam is Dylano. Mijn grootste passie is mijn gezin en mijn honden.
Ik ga graag met mijn honden lange afstanden wandelen, naar de gehoorzaamheids training en naar de hondententoonstellingen. Wij hebben op dit moment 3 honden van het ras “Cane Corso”.
We hebben een reu en twee teefjes. Een teefje heet” Marana” en ze is onze zwarte parel. Wij hebben haar gekregen van kennel” Villa Sindaco”(www.villasindaco.eu  ). Onze reu heet “Inizio Denton Del Montagna Oro”. Wij hebben hem gekocht bij de kennel “Del Montagna Oro”(www.delmontagnaoro.eu ). Het zijn allebei sociale, vriendelijke en ontzettend lieve honden. Vanuit deze combinatie hebben wij een teefje aangehouden uit ons 1e nest. Zij heet “Primavera Aniela Luna Grande Sogno”. Ook zij is een heerlijk hondje met een sociaal, vriendelijk en een heel aanhankelijk karakter.
Wij hebben nog een ander ras in onze kennel. Het is het ras “Welsh Corgi Cardigan”. Het is een Bleu Merle teefje. Haar naam is “Unique Surprise van de Gigantjes”. Zij komt van de kennel “van de Gigantjes”(www.vandegigantjes.nl  ).
Onze kennelnaam “Grande Sogno”is erkend bij het Raad van Beheer op 28 juni 2012