Op zaterdag 10 mei 2014 hebben wij bij  www.na-zen.nl een fotosessie laten maken van ons 1e nestje puppy’s. Mijn moeder en ik reden samen met de puppy’s, mama Marana en papa Inizio Denton om 11.30uur aan naar Hellevoetsluis. Wij waren om 13.15uur gearriveerd. Daar gekomen hebben wij de puppyren uitgestald midden in de huiskamer van Familie van Heeswijk. Daarna hebben we de pups uit de auto gehaald, en in de puppyren gedaan. Ze begonnen allemaal meteen te plassen, maar in de auto hadden ze in de bench waarin ze zaten helemaal niets gedaan. Super trots op deze kleintjes. Er was ook geen een pup wagenziek geworden, ze lagen allemaal heerlijk te slapen. Ook dat was super fijn! Nu weten we ook meteen dat ze allemaal met de auto mee kunnen zonder ziek te worden. Toen zijn wij rustig aan de eerste foto begonnen, wat een sport was dat om ze alle 9 op 1 foto te krijgen. Maar boven verwachting ging dat best goed. Mijn moeder en ik zetten de puppy’s iedere keer netjes neer, maar dan moest Nathalie wel heel snel zijn anders waren er al weer een aantal vertrokken…haha.

Hier het resultaat voor de foto met de maan:

Daarna hebben we alle pups appart gepakt. Deze hebben we gemaakt met een verhuisdoos, dit in verband dat ze vanaf 25-05-2014 allemaal gaan verhuizen naar hun nieuwe  nestje. Hier het resultaat:

De eerste foto is “Primavera Aniela Luna Grande Sogno ( Luna). De tweede foto is “Primavera Amora Grande Sogno (Tosca). Deze meiden deden net als alle andere pups zo goed hun best…. I Love Them!!

 

Nu krijgen we super leuke foto’s met een badkuipje, bad eendje, handdoek en natuurlijk niet te vergeten de Zwitsal Shampoo!

Zo hebben we van alle pups een foto gemaakt. Ze deden het ook allemaal super goed! Ik ben zeer trots op mijn puppy kinders, en natuurlijk ook op de fotograve!! Het zijn allemaal foto modellen…haha

 

Ook heeft Nathalie van ons zoontje Dylano een super mooie foto gemaakt. Ons Dylano mocht uit dit nest zijn eerste hondje uitkiezen. Hij koos meteen toen hij uit school kwam zijn hondje uit. De pups waren toen 2 uurtjes oud. Hij kwam bij het nest  en vroeg aan mij:” Mama is dat grijze pupje een teefje?” Ik zei dat ik dat niet wist, toen vroeg hij of ik een wilde kijken, ik zei dat dat goed was. Ik ging kijken of dat pupje wat hij aangewezen had een teefje was, en ja hoor dat was het enigste blauwe (grijze) teefje. Hij zei gelijk”Dat is mijn Luna, die wordt niet meer verkocht”  Het was ook liefde op het eerste gezicht. Luna is ook helemaal op Dylano gericht. Het is een geweldig koppel! Hier de foto van Dylano en zijn Luna:

 

Kijk hem toch eens stralen. Dylano is helemaal gelukkig!

 

 

 

 

 

 

We hebben ook foto’s gemaakt van de reutjes en de teefjes appart. Hier een foto van alle knappe reutjes:


De bovenste rij van links naar rechts: Primavera Attilio Grande Sogno ( Sam), Primavera Armino Grande sogno ( Bick), Primavera Aluino Grande Sogno ( Cooper).

De onderste rij van links naar rechts: Primavera Arturo Grande Sogno, Primavera Alano  Grande Sogno ( Joop), Primavera Arrigo Grande Sogno ( Spike).

Ze bleven allemaal ook super goed zitten…hihi  Het zijn ook zo’n heerlijke kinders!

 

 

 

Nu een heerlijke foto met de 3 knappe teefjes. Ook zij deden hun uiterste best. Hier komt de foto van de dames:

 

 

Van links naar rechts : Primavera Aniela Luna Grande Sogno ( Luna), Primavera Amora Grande Sogno ( Tosca), Primavera Alvera Grande Sogno.

 

 

 

Nathalie heeft ook foto’s gemaakt waar ik niets van wist. Zo zit ik op een moment dat de puppy’s niet meer goed wilde blijven zitten met Luna even te praten. Hier heeft ze een hele leuke en lieve foto van gemaakt. Deze foto’s blijven toch wel de leukste….haha. Ik was zeer verrast!!

Hier komt de foto:

 

Helemaal geweldig vind ik deze! En zelfs toen ik deze zag was ik erg verbaast, hoe mooi deze is!!!

 

 

 

 

Dylano hebben we ook nog even op de foto gezet als puppy verkoper. Ik moet wel heel eerlijk zeggen, dat de puppy’s en ik het toen wel een beetje gehad hadden….Hahaha. Ze bleven niet meer zitten, ze gingen alle kanten op pffff…. het was niet meer bij te houden. Maar niet getreurd, toch was er weer een heel mooi resultaat!!! Nathalie heeft echt engeltjes geduld, nou ik had dat niet meer. Ik ben even de studio uitgegaan en Dylano en Nathalie hebben deze foto helemaal zelf gedaan! Nou petje af hoor voor deze twee kanjers!!! Kijk maar eens hoe mooi dat deze is geworden:

 

 

Helemaal geweldig!! Deze foto is zo goed gelukt, desondanks het maar 6 pups zijn van de 9. Nou mijn complimenten Dylano en  Nathalie, ik vind de foto prachtig!! Het was alleen jammer dat we geen foto meer konden maken met mama, papa en de pups. Het aansturings blokje van de flits ging stuk.

We zijn met papa en mama even naar buiten gegaan, ik wilde eigenlijk de puppy’s ook meenemen, maar je waaide bijna van de stoep af. Er stond zo’n harde wind, dat deed ik de pups niet aan. Toen hebben we alleen van papa en mama een foto gemaakt. Denton kreeg alleen even de dolle 5 minuten toen hij buiten kwam. Hij ging even rond rennen op het veld…hihi. De mensen die er aan kwamen lopen met ook een hond waren niet zo blij. Maar Denton keek die hond nog geen eens aan. Hij rende heerlijk, vrolijk rond. Daarna konden we gelukkig even de foto maken. Hier is het resultaat:

Mijn heerlijke schatjes!! Ik zou ze voor geen goud willen missen!

Ik ben super trots op dit geweldige nest puppy’s! Ook ben ik kei trots op mijn 2 volwassen honden Marana en Inizio Denton. Ze hebben het allemaal super goed gedaan die dag, en het is ook een heel mooi resultaat geworden, een resultaat om trots op te zijn. Maar dit resultaat zou zeker niet gelukt zijn zonder deze geweldige fotograve Nathalie van Heeswijk. Mocht U ook intresse hebben in zo’n geweldige fotosessie neem dan gerust contact met haar op! Ook kunt U haar website bewonderen!

www.na-zen.nl

Nathalie hartelijk bedankt voor deze fotosessie!!!