Onze 2 Cane Corso’s “Inizio Denton Del Montagna Oro en” Marana “zijn de trotse ouders  geworden van een heerlijk nestje van 9 pups. Het zijn 6 reutjes en 3 teefjes geworden.De kleuren zijn:  3 blauw gestroomde reutjes, 2 zwart gestroomde reutjes en 1 zwart reutje, 2 zwart gestroomde teefjes en 1 blauw gestroomd teefje. Allebei de ouder dieren hebben HD A. Inizio Denton heeft de titel”Amsterdam Jeugd Winner 2012″ behaald, en Marana heeft de “Amsterdam Jeugdwinster 2012 en het Nederlands Jeugd Kampioenschap” in 2013 behaald. Super trots zijn wij op onze honden.

Ons nestje is geboren op 31-03-2014. Marana is bevallen met een keizersnede. Wij hebben zelf deze keuze gemaakt, omdat zij maar een klein, compact teefje is, en omdat we  9 pups  gezien hadden via een röntgen foto. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar 2 dagen te laten bevallen. Andere mensen kijken er anders tegen aan, maar ik heb daarvoor teveel met mijn honden op. Ik heb er ook totaal geen spijt van gehad. Er zijn bij ons 9 gezonde pups geboren, zonder hubertesklauwtjes en knikstaarten.

Hier ligt onze zwarte parel klaar op de operatie tafel.

Ze heeft hier al een licht roesje gehad en krijgt nu de plaatstelijke verdoving.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de keizersnede.

Marana deed het super goed.

 

 

 

 

De pups liggen heerlijk warm in de Couveuse.

 

 

 

 

 

Ik zelf met de pasgeboren puppy’s!

Helemaal trots!

 

 

 

 

Heerlijk samen met de pups thuis, in haar eigen omgeving. Wat is ze toch een heerlijk moedertje, ze verzorgde de pups zo goed dat we niet hebben hoeven bij voeden.

Hier zijn de pups 1 dag oud. Zij allemaal samen met hun geweldige moeder.

De pups zijn hier 1 week oud. (heerlijke kinders)

De pups zijn hier 13 dagen oud.

Op deze foto zijn de pups voor de 1e keer buiten. Het was echt een hele grote onderneming voor de kinders. Sommige pups vonden het ook best spannend, en die bleven dicht bij elkaar zitten. Hier zijn de pups 22 dagen.

De pups zijn hier 4 weken en 2 dagen. Nu worden het al meer hondjes…hihi. De tijd gaat zo vlug, dat is onverstelbaar. Voor je het weet vliegen ze al weer uit.

Hier zijn de pups 6 weken en 4 dagen. Heerlijke kinders.

De pups gaan hier bijna het nest verlaten. Hier zijn ze 7 weken en 3 dagen. Nog de laatste dagen genieten van deze heerlijke puppy kinders. Oh oh wat zal ik ze gaan missen….snik snik. Maar niet getreurt, ze krijgen allemaal een heerlijk, nieuw en warm nest!!

Deze lieve schat ging als eerste het nest verlaten. Deze lieverd is Primavera Armino Grande Sogno, zijn roepnaam is Bick geworden. Hij heeft een heerlijk, warm nest bij Gerda Theuerzeit en Roland Steijger in Delft gekregen. Hun hebben al een hond, deze knappe meid heet Boedah, dit zal zeker Bick zijn vriendin gaan worden. Deze lieve vent heeft bij ons een appart plekje in ons hart. Deze strijder kwam bijna dood op de wereld, aan dit mannetje hebben we alle hulp verleent wat er maar was. En jullie zien het, hij heeft zich super goed ontwikkeld. Het is een heerlijk,knap en lief ventje geworden. Heel veel geluk en gezondheid met dit knappe mannetje!

Deze lieve, kleine meid heeft als 2e het nest verlaten. Zij heet Primavera Alvera Grande Sogno, haar roepnaam is Vera. Zij heeft haar heerlijke plekje bij Conny Borsboom gevonden. Hier zal zij heel veel geknuffeld worden door Conny en natuurlijk haar kleinkinderen. Ook jij Conny, heel veel geluk en liefde gewenst met deze kleine, lieve meid!

Een dag later werdt Primavera Arturo Grande Sogno s’middags opgehaald. Hij gaat de roepnaam Strada krijgen. Hij gaat bij Richard, Angelique en hun zoontje Lucas wonen in Velddriel. Deze lieverd heeft als laatste het warme nestje gevonden bij deze lieve familie. Richard, Angelique en Lucas heel veel geluk en gezondheid met deze knappe man.

Daar is dit meisje er 1 van. Dit heerlijke, knappe meisje heet Primavera Amora Grande Sogno en heeft als roepnaam Tosca gekregen. Deze lieve meid gaat gezellig wonen bij: Rob en Yvonne Theijn in Berkel en Rodenrijs. Rob en Yvonne jullie ook heel veel geluk en gezondheid gewenst namens ons. Ik ben zo blij dat Tosca bij jullie haar warme plekje heeft gevonden. Na dit meisje ging er ook nog een heerlijk mannetje het nest verlaten.

Deze lieve, ondeugende schat werdt opgehaald door Marjolein Schoenmakers. Hij woont samen met Marjolein en haar teckel Hugo in Duitsland worden. Dit mannetje heeft de naam Primavera Alano Grande Sogno gekregen, nu heeft hij de roepnaam Joop gekregen. Die roepnaam past precies bij dit hondje…haha. Marjolein en Hugo heel veel plezier en gezondheid met dit heerlijke vent! Ik hoop dat ik hem nog vaak op de show’s mag tegen komen!!

Een dag later kwamen Lesley en Inge hun hondenkind halen. Primavera Aluino Grande Sogno gaat naar de roepnaam Cooper luisteren. Hij heeft zijn warme nestje bij hun gevonden, en gaat samen met hun in Herkenbosch wonen. Hij gaat als speelkameraadje een poes krijgen. Het is toch weer spannend wat een poes van een hond wil. Ben zelf heel benieuwd. Lesley en Inge heel veel geluk en gezondheid met jullie knappe man!

 

Deze zwarte parel, is gezellig 2 weken langer bij ons gebleven. Zijn baasjes hadden nog een reis gepland staan naar Frankrijk. Ik zei tegen Rob en Luciëne dat ze heerlijk moeten gaan naar hun welverdiende rust. Dit lekkere ventje heeft de naam Primavera Arrigo Grande Sogno en heeft als roepnaam Spike gekregen. Hij blijft lekker in Valkenswaard wonen. Rob en Luciene heel veel geluk en gezondheid met deze knappe, zwarte parel!!

En als laatste ging mijn grootste favoriet het nest verlaten. Primavera Attilio Grande Sogno ( roepnaam Sam) is 4 weken langer bij ons gebleven in verband met de entingen die hij moest hebben voor het buitenland. Sam gaat samen met Ad en Dorry Feijen emigreren naar Italië. Oh wat zal ik deze schat gaan missen. Ik heb vanaf dag 2 al een appart gevoel bij deze lekkere vent. Maar we kunnen niet alles houden. Ad en Dorry kwamen bij ons toen de pups 14 dagen oud waren, Dorry had toen haar gevoel helemaal bij Sam liggen. Zij had hem al van dag 1 op de website in de gaten gehouden. Nou dan zeg ik dat deze klik niet zo maar een klik is. Dan is hij voor hun geboren. Ad en Dorry heel veel geluk en gezondheid met deze knappe vent. Ik hoop heel veel foto’s van hem te ontvangen, zodat ik toch heerlijk van hem kan genieten…hihi. Maar ik twijfel daar geen minuut aan. Ik weet zeker dat jullie mij op de hoogte blijven houden.

Dit heerlijke meisje blijft onze kennel vertegenwoordigen. Zij heet Primavera Aniela Luna Grande Sogno en krijgt als roepnaam de naam Luna. Zij zal samen met haar vader en moeder zich vertegenwoordigen in de show wereld. Samen met mijn zoontje Dylano zal zij ook regelmatig kind en hond show gaan doen. Zij is door ons zoontje uitgezocht, en dit zal zijn 1e eigen hondje worden. Dylano heel veel geluk en gezondheid met deze heerlijke meid, en dat jullie samen heel oud mogen worden. Liefs Mama!

 

Deze pups krijgen allemaal hun eigen pagina, daar kunnen jullie alle pups op zien groeien, en lezen hoe dat ze zich in hun nieuwe nestjes allemaal ontwikkelen.