Inizio Denton Del Montagna Oro.

HD A en ED vrij

Hij heeft de kleur Fawn. Een hele stabiele, sociale reu.  Heel vriendelijk voor mens,kind en dier. Wij zijn met Inizio Denton DMO bij een aaiclub. Wij gaan naar bejaardentehuizen voor de oudere mensen en gedementeerde mensen hun dag van hun leven te bezorgen. Zij kunnen als ze dat willen de honden aaien en knuffelen. Onze reu is een echte grote knuffelbeer. Ook doe ik met Inizio Denton DMO gehoorzaamheids trainingen. Denton is geslaagd voor de GH 1 en voor de GH 2. Wij zijn nu bezig met het GG-B. Wij gaan ook naar verschillende show’s en clubmatchen. Ook is Denton papa geworden van hele mooie en sociale pups, met hele goede uitslagen van de Heupen en de Ellebogen! Alles wat tot nu to daarop gekeurd is, is allemaal HD A en ED O!!
Denton zijn titels zijn: Amsterdam Jeugd Winner 2012.

 

 

Marana

HD A en ED vrij.

Zij heeft een zwarte kleur met een lichte stroming op de pootjes.
Vandaar dat er bij haar op de stamboom Gestroomd staat.
Zij is een hele lieve dame, met een sterk werkwillig karakter. Als je met de gehoorzaamheids oefeningen aan het doen bent,dan is zij helemaal in haar element. Zij is ook geslaagd voor de GH 1 en de GH2. Nu is Marana hard aan het werk voor haar GG-B te halen.Ook doe ik met haar hondenshow’s en clubmatchen lopen.
Haar titels zijn: Amsterdam Jeugd Winster 2012
Nederlands Jeugd Kampioen 2013

 

 

Unique Surprise van de Gigantjes

Nederlands Jeugd Kampioen, Nederlands Kampioen, Luxemburgs Kampioen en Internationaal Kampioen

HD A en ED vrij

Unique is een Welsh Corgi Cardigan.Zij is een bleu merle teefje.  Haar ECVO oog onderzoek was ook prima! Alles vrij!!
Zij is onze kennel komen versterken.Unique Surprise is afkomstig van kennel “de Gigantjes”.Met haar doe ik ook gehoorzaamheidstrainingen, Unique heeft haar GH gehaald. Nu ben ik met haar bezig voor de EG1. Ze is een vriendelijk, sociaal en werkwillig hondje. Op de show’s doet ze ook uitstekend. Zij heeft  haar  NEDERLANDS JEUGD KAMPIOENSCHAP gehaald in 2015. Super trots op deze kleine dame. Intussen ook moeder en oma van hele knappe puppy’s! Unique is op de hondenshow van Outdoor Uden (2016)  ” NEDERLANDS KAMPIOEN” geworden!!! Zij heeft nu 3 titels op haar naam staan. In het jaar 2018 is ze op de hondenshow te Luxemburg  “LUXEMBURGS KAMPIOEN” geworden!! Wat ben ik mega trots op deze knapperd!!

EXPRESS_2208_LUXEMBOURG_2018_Kynoweb_-20180408-12-31-10-KY3_4995

 

 

 

 

 

 

 

 

Primavera Aniela Luna Grande Sogno

Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen

HD A en ED vrij

Zij is een blauw gestroomd teefje. Zij is een dochter van onze reu Inizio Denton Del Montagna Oro, en onze teef Marana. Zij is een teefje uit het Primavera nest.  Zij is echt een show hondje met een super sociaal karakter voor mens en dier. Zij doet het geweldig goed op de hondenshow’s. Luna heeft haar NEDERLANDS JEUGKAMPIOENSCHAP gehaald op 25-07-2015 te Rotterdam, en haar NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP op 03-09-2016 ook op de hondenshow in Rotterdam.  Ook doet zij het goed met de gehoorzaamheidstrainingen. Luna is geslaagd voor haar GH, en is nu hard aan het werk om haar EG te halen. Zij werkt super goed, met heel veel plezier. Ook ga ik haar opleiden voor een aaihond. Hetzelfde als wat haar vader doet. Daar heeft zij ook een geweldig, rustig karakter voor. Luna is een heerlijke knuffelbeer!!


 

 

 

 

 

 

 

 

Magical White Night Grande Sogno

Nederlands Jeugd Kampioen

HD A en ED vrij

Deze knappe meid is door ons zelf gefokt. Zij is een dochter van Unique Surprise van de Gigantjes. Zij is een heel ondernemend hondje, met een hoog werkgehalte. Ook zij is een hele grote knuffelkont. Het liefste ligt ze heerlijk bij je op schoot. Met haar loop ik ook show’s. Daar is ze al regelmatig de beste baby of pup geworden. Echt super trots op dit knappe hondenkind. Ons heerlijke meisje is op 18-12-2016  NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN geworden. Hoe trots kun je zijn!!!


 

 

 

 

 

Faethon di Corsi Ex Deo

Nederlands Jeugd Kampioen, Belgisch Jeugd Kampioen, German Junior Winner 2017, Beste hond van het jaar 2017 en  Nederlands Kampioen

HD A en ED vrij

Dit heerlijke ventje is  vanaf 26 juni 2016 onze kennel komen  versterken! Dit heerlijke ventje is geboren bij kennel ” Corsi Ex Deo” in Thessaloníki (griekenland). Dit mannetje zag ik toen hij 3 weekjes oud was, en was op slag verliefd! Ik ging dat weekend in Thessaloníki naar hun knappe reu kijken waar wij hopelijk pups van gaan verwachten. Toen liepen wij natuurlijk naar dat nestje pups, en daar lag hij heerlijk tussen te slapen. Ik pakte hem op en zei meteen “dit is de Superman van het nest” vanaf dat moment hebben ze hem ook altijd Superman genoemd. Nooit verwacht dat hij ook bij ons in de kennel zou komen. Ze wilde hem graag zelf houden, maar een aantal weken later kreeg ik een telefoontje van deze kennel en kreeg te horen, als ik nog interesse in deze knapperd had, dat hij met heel veel liefde naar onze kennel mocht verhuizen. Oh wat was ik mega blij!! Elena heeft met hem ook al deel genomen aan een show in Griekenland, en daar werdt dit geweldige koppel 3e best in show!!! Nu is hij bij ons in kennel Grande Sogno!! Op 28 augustus 2016 heeft hij deel genomen op de Europese dogshow in Brussel en daar werdt hij ook nog de EUROPIAN MINOR PUPPY WINNER!!! Het is een heerlijk hondje met een geweldig karakter! Wij zijn helemaal happy met dit heerlijke mannetje! Wij zijn ook begonnen met de EG cursus. Ook werken kan hij als de beste! Op de Kerstshow in Wijchen zijn wij gestart met de Jeugd Klasse, daar werdt onze Superman 1e met een Uitmuntend en werdt ook nog de Beste van het Ras! Wij zijn zo trots op dit heerlijke ventje!!! Superman heeft de titels:  Nederlands Jeugd Kampioen, Belgisch Jeugd Kampioen, German Junior Winner 2017, Beste hond van het jaar 2017 (Belgische Cane Corso Club) en Nederlands Kampioen!!

Superman dekking luna

 

 

 

 

 

 

 

 

Tropical Golden Queen Grande Sogno

Nederlands Jeugd Kampioen

HD C en ED vrij

Tropical Golden Queen Grande Sogno aka Jacky, zij is een dochter van ons teefje Unique Surprise van de Gigantjes.  Zij heeft de kleur tricolor pointed, zij woont niet bij ons in huis. Zij zit in een geweldig mooi gastgezin. Jacky gaat met mij mee naar de hondenshow’s en daar heeft ze al hele mooie resultaten geboekt. Deze mooie dame heeft ook nog eens een geweldig, mooi, sociaal en stabiel karakter. Zij heeft de titel:  Nederlands Jeugd Kampioen

R_141_DOGSHOW_GENK_2018_Kynoweb_LR_-20180630-10-47-04-KY3_3161 Jacky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ormai Olbia Dolce Vita 

Belgisch Jeugd Kampioen en Nederlands Jeugd Kampioen

HD C – ED vrij

Ormai Olbia Dolce Vita aka Lara is een brindle teefje. Haar heb ik geïmporteerd uit Rusland. Zij is afkomstig van de kennel “Ormai”. Lara is een heerlijk meisje met een sociaal, lief en aanhankelijk karakter, maar ze laat het kaas door andere niet van haar brood eten…hihi. Met haar doe ik ook shows lopen, en daar boekt zij ook hele goede resultaten mee. Ze vindt het heel erg leuk om mee naar show’s te gaan, en vindt het ook heerlijk om samen met jou op de bank te liggen. Echt een heerlijk meisje. Zij heeft de titels:  Belgisch Jeugd Kampioen.

BEST_OF_BREED Lara kynoweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felangr Ledger Gold Crown

Dit heerlijke mannetje hebben wij geïmporteerd uit Rusland. Hij is een heerlijk ventje met een geweldig karakter. Ledger vindt het ook geweldig om lekker met je te werken. Hij heeft de puppycursus en junior cursus nu net afgerond, wij gaan heerlijk verder met de vervolg cursussen. Hij is echt een werk hondje. Ook doe ik met hem balance trainingen volgen, goed voor zijn balance en bespiering.

IMG_3429