Ons cane corso nest van Primavera Aniela Luna Grande Sogno en Faethon Di Corsi Ex Deo is geboren 26 februari. Wat zijn we weer trots op de papa en de mama. Beide ouder dieren leven bij ons in huis. Onze Luna is een dochter van onze reu Inizio Denton en van ons teefje Marana. Faethon di Corsi Ex Deo ook wel Superman genoemd, hebben wij geimporteerd uit Griekenland. Mega trots op dit nest. Het zijn 5 teefjes en 5 reutjes geworden, alle pups zijn zwart of zwart gestroomd.

Hieronder een foto van de trotse mama Luna.

Luna pups dag 1

 

 

 

 

 

 

Wat een heerlijk moedertje is het toch. Ze doet het net of dat ze al meerdere nesten heeft gehad. Nu kunnen we er ook heerlijk van genieten.

Olympic puppy’s 1 week oud

Teefjes:

Reutjes:

En de tijd vliegt voorbij! Jeetje wat gaat dit vlug. Nu zijn ze alweer 12 daagjes jong. Zo zit je te wachten tot dat je teefje gaat bevallen, en dan worden ze alweer 12 dagen oud. Maar ze worden wel steeds meer hondjes.

Puppy’s 12 dagen oud

De reutjes:

En dan nu de teefjes:

Onze heerlijke pups alweer 16 dagen jong. Nu wordt alles veel leuker, ze beginnen al uit de werpkist te komen, en wandelen (met vallen en opstaan) wat rond in de puppy ren. Hier komen weer wat foto’s van onze kanjers.

Vandaag zijn wij 18 dagen jong, en kregen wij voor de eerste keer vleesmouse (royal canin). Wat hebben wij gesmuld. Nadat wij goed gegeten hadden mocht mama Luna ook nog even de restjes met ons op komen eten. Daarna heeft mama Luna ons schoon gelikt, en mochten wij nog heerlijk bij haar melk gaan drinken. Na het melk drinken zijn wij met onze dikke buikjes lekker in slaap gevallen….ZZzzzzzz.

Alweer 3,5 week oud. Wat vliegt de tijd. Nu beginnen we al echt hondjes te worden. Er komt steeds meer vorm in….hihihi. Ben benieuwd wat jullie van ze vinden. Wij zijn er erg trots op!

De reutjes:

 

De teefjes:

Zo zijn we lekker binnen,  en dan mogen we in een keer van de buitenlucht gaan proeven. We vonden het echt wel heel spannend. Het was wel heerlijk weer om in het zonnetje te gaan liggen slapen….Zzzzzz. Lekker op elkaar gaan liggen, en vooral de rest niet uit het oog verliezen…hihi.

Alweer 4,5 week oud. Wat gaat de tijd toch vlug. Zo zit je te wachten tot wanneer ze geboren gaan worden, en dan heb je nog maar 3,5 week om van ze te genieten. Het zijn heerlijke pups met geweldige karakters. I love them all!!

Nu gaan we alweer de 5e week in. Pffff….ik kan ze nog niet missen. En over goed 3 weken gaan de eerste het nest al verlaten. Ik moet er nu nog niet aan denken hoor.

Hier de schatjes:

Ons Olympic nest is alweer 6 weekjes jong! Oh oh de tijd gaat veel te vlug. Over 2 weken mogen ze het nest alweer verlaten. Hier foto’s van onze pups.

De pups alweer 7 weekjes oud. Weer even wat foto’s maken van de pups die nog te koop zijn.

Dit is Olympic Odysseus Grande Sogno aka Cane

 

Dit is Olympic Perseus Grande Sogno aka Kacey

Dit is Olympic Athena Grande Sogno (te koop)

 

Dit is Olympic Kassandra Grande Sogno (te koop)

 

Dit is Olympic Cassiopeia Grande Sogno (te koop)

En dan zijn we alweer 8 weekjes jong en mogen we het nest verlaten. De eerste twee pups gingen op 23 -04-2018 met hun nieuwe baasjes mee.

 

Pup 1

Olympic Poseidon Grande Sogno aka Buddy gaat bij Pascale en Nico wonen.

Pup 2.

Olympic Zenovia Grande Sogno aka Quinn is bij Anja, Jan en de twee dochters komen wonen.

Pup 3.

Olympic Odysseus Grande Sogno aka Cane is gaan wonen bij Angela en Jan-Hein.

IMG_0762

 

 

 

 

 

 

Pup 4.

Olympic Medusa Grande Sogno aka Medusa blijft onze kennel versterken, maar gaat lekker bij Tinne en Mark wonen.

Pup 5.

Olympic Perseus Grande Sogno aka Kacey gaat wonen bij Rudi, Hester en de kinderen.

Komende week gaan er nog 2 naar hun nieuwe huisje toe, en hopen dat de 3 knappe dames ook nog een warm nestje vinden. Dit zijn de twee heerlijke mannen die het nest verlaten hebben.

Olympic Achilles Grande Sogno aka Rocco is bij Mandy, Ben en de kinderen gaan wonen.

Olympic Zeus Grande Sogno aka Zeus is gaan wonen bij Heike Schwarma, haar man, kinderen en de paarden.

Wie o wie heeft er nog een warm nestje beschikbaar voor een van de 3 mooie dames???????