Ons Tropical nest is geboren op 14-03-2017.

img_0744

 

 

 

 

 

 

Het waren officieel 8 pups, maar helaas werden pup 1 en 3 doodgeboren, pup 4 was ook heel erg zwak toen ze op de wereld kwam, zij had weinig zuigreflex en was heel erg aan het uitdrogen, we hebben van alles gedaan om te proberen of ze er toch boven op wilde komen. Maar helaas, 48 uur na de bevalling ging ze ons spijtig genoeg toch nog verlaten. Dat zijn geen leuke dingen kan ik jullie vertellen. Maar de natuur doet gewoon zijn werk.

R.I.P   Tropical Cyan Star Grande Sogno

pup-cyan-star

 

 

 

 

 

 

De andere 5 puppy kinders doen het gelukkig heel erg goed. Ze drinken allemaal heel erg goed, en ze geven hun tepel die ze heben niet makkelijk af….hihi. Hieronder de 5 knapperds. Op de foto’s zijn ze 4 daagjes jong.

Het zijn heerlijke pups met een geweldig karakter. Heel tevreden, en echt een hoog knuffelgehalte. Onze lieve meid Unique doet het ook geweldig goed. Wat een heerlijk moedertje is ze toch! Ze houd de pups goed schoon, en ze telt ze iedere dag opnieuw of dat ze er nog allemaal zijn.

Hieronder de pups 10 daagjes jong.

Op dit moment zijn de pups 3,5 week oud. Nu worden het al een beetje meer hondjes. Hieronder de meisjes:

En hieronder de jongens:

En dan gaat de tijd in een keer heel erg hard. Op dit moment zijn de pups alweer 4,5 week oud, en zijn ze voor de eerste keer buiten geweest. Hieronder de foto’s:

En toen de pups buiten waren, kwam Dylano ook gezellig na de school met de pups spelen. Oh wat vonden ze dat toch leuk!

Op de tweede paasdag hebben wij een hele mooie fotoshoot gehad in Hellenvoetsluis met dit knappe nest! Het was weer bloed, zweet en tranen. Maar wel weer hele mooie resultaten!  De pups waren bij de laatste foto maken, helemaal op…hihi. Ik kreeg ze gewoon niet meer wakker. Maar niet te min, hebben de pups zich super goed gedragen. Ik ben weer mega blij met deze mooie resultaten. Natalie weer hartelijk bedankt voor deze mooie foto shoot! Wat hebben we weer een mooie, gezellige dag gehad, hopelijk mag ik met het volgende nest weer terug komen. De pups zijn allemaal auto proof, er is er geen een ziek geworden, dus ook dat hebben ze weer meegemaakt. Wij rijden hier 2 uur heen en 2 uur terug, dus niet zo’n ritje bij de deur….hihi. Hieronder het resultaat:

Het is alweer 25-04-2017. De pups zijn alweer 6 weekjes oud. De tijd gaat veel te snel. Over een enkele weken gaan de eerste het nest alweer verlaten. Nu het leuk gaat worden, moet je ze alweer bijna los laten. Ook van deze leeftijd even foto’s gemaakt. Hieronder zie je ze met 6 weken jong.

Tricolor pointed teefje:

“Tropical Golden Queen Grande Sogno”   dit meisje zal de roepnaam “Quinny” gaan krijgen.

 

Teefje:

“Tropical Dutch Love Grande Sogno” dit meisje zal de roepnaam “Liz” gaan krijgen.

 

Reutje:

“Tropical Diamant Deje Grande Sogno” dit mannetje krijgt de roepnaam “Koda”

 

Reutje:

“Tropical Don Juan Grande Sogno” dit mannetje gaat de roepnaam “Don” krijgen.

 

Reutje:

“Tropical Blue Bayou Grande Sogno” dit mannetje zal de roepnaam “Bayou” gaan krijgen.

Wij zijn op woensdag 26-04-2017 ontwormd. En we zijn helemaal vrij van wormen! Geen worm te ontdekken gelukkig.

Op koningsdag 27-04-2017 hebben wij nog heerlijk even van het zonnetje genoten. Ook hebben we lekker buiten kunnen eten. Het was heerlijk hier op de plaats, lekker in de zon en uit de wind.

Tot volgende week!