Op zondag 20 maart 2016, hebben we een gezellige wandeling met de corgi pups van het Magical nest gehad. Hierbij waren van de 10 pups, 8 pups aanwezig. Daarbij ook nog papa Merlin en mama Unique! We hadden afgesproken om 11 uur op de grote parkeerplaats van het Leenderbos. Daar hebben we een losloopgebied voor de honden. Daar kun je heel erg fijn wandelen, het is groot en heel veel paden die je in kan gaan zonder dat je andere mensen of honden tegenkomt. Om 11 uur was iedereen aanwezig, toen hebben we elkaar even begroet en toen zijn we aangelopen. Ik ben even voorruit gerend voor dat de hele groep corgi’s los mochten. Toen ik had geroepen dat ze los mochten kwam daar de hele groep op mij af…hihi. Hieronder het resultaat!

Zo mooi om te zien hoe deze kanjers met elkaar om gingen. Ook papa Merlin was van de party! Super leuk dat de puppy eigenaren nu ook papa in levende lijven konden zien. Het is ook zo’n heerlijk ventje wat nog steeds heel erg verliefd op Unique is hihi. Hij liet haar nog geen minuut met rust. Hij bleef haar maar overal achtervolgen.


 

 

 

 

Papa Floatin’ Merry  Merlin.

Tijdens de wandeling hebben we natuurlijk foto’s gemaakt en heerlijk bij gekletst. Ook de eigenaren van de puppy’s hebben elkaar leren kennen. Wat een heerlijke, gezellige mensen hebben de kindertjes gevonden. Erg blij ben ik hier mee.

Na ongeveer een 3 kwartier gewandeld te hebben, kwamen we op een grote berg uit met van dat heerlijke zand. Oh oh wat kunnen de hondjes, maar ook de kinders daar van genieten. Ook hebben we daar van de gehele familie een mooie groepsfoto gemaakt. Kijk zelf maar eens wat een mooie familie dit is….

Zo hebben de hondjes en de kindjes nog even heerlijk gespeeld in dat heerlijke zand. Wat kunnen ze daar toch heerlijk van genieten. En wij natuurlijk ook….hihi. Daarna zijn we doorgelopen naar Manege “De Molenberg”. Toen we daar aankwamen ging het zonnetje ook nog eens heerlijk schijnen. Daar op het terras hebben we gezellig met elkaar wat gedronken en de hondjes wat water gegeven. Ook die lagen lekker rustig even bij te tanken.

Daarna zijn we weer via een andere route naar de parkeerplaats gelopen. Ook op de terug weg hebben ze weer heerlijk genoten. De ene vond een stok en de andere ging de mensen opzoeken…hihi.

En natuurlijk konden ze de plassen met water en modder ook niet zomaar voorbij lopen hihi. Iedereen die er was die dag, heel erg bedankt voor de gezelligheid en hopelijk weer tot de volgende wandeling!!!

Bedankt en tot snel!!